A jobb élmény érdekében cserélje át a böngészőt a CHROME, a FIREFOX, az OPERA vagy az Internet Explorer programra.

Média ajánlataink

Hirdetési portálunk számos lehetőséget rejt az Ön vállalkozásának sikeresebbé tételében. Már azzal is sok vevőre tehet szert, ha termékeit vagy szolgáltatásait a Portál megfelelő kategóriáiban hirdeti – de ez csak az első lépés. Helyezzen el banner hirdetéseket, vagy PR cikkeket Portálunkon, ezzel terelve az érdeklődőket weboldalára és egyúttal növelve a bizalmat vállalkozása iránt!

Banner megjelenések

Portálunkon az Ön célközönsége érdeklődési körének megfelelően, igen pontosan célozva az Önnek legjobban megfelelő látogatókat van lehetősége banner-hirdetésekkel elérni. Jelenleg két féle méretben lehet bannereket feltölteni: 468×60 és 320×100.

A megfelelő főkategória oldalakon, keresési oldalakon vagy akár magán a főoldalon is hirdethet, így pontosan azoknak a látogatóknak tudja megjelentetni banner-hirdetését, akik az Ön üzleti tevékenységének megfelelő témakör iránt érdeklődnek. Minden banner helyen maximum 5 banner-t lehet egy időben elhelyezni, ezek véletlen szerű sorrendben jelennek meg a látogatóknak.

Lehetőség van egy adott banner-hely kizárólagos bérlésére is (akkor csak az Ön bannere jelenik meg): ez esetben forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

A banner hirdetések elhelyezése roppant egyszerű!

Az alábbi megrendelőlapon állítsa be, mely oldalon szeretné megjelentetni banner hirdetését, adja hozzá a webcímet, ahova érkeztetni szeretné a banner-re kattintó látogatót, töltse fel a banner képét és válasszon megjelenési időszakot, utolsó lépésként pedig online bankkártyás fizetéssel kiegyenlítheti a választott megjelenési időszakra vonatkozó hirdetési díjat.

A már kifizetett banner hirdetés(eke)t kollégánk néhány (maximum 24) órán belül leellenőrzi és aktiválja.

Banner megjelenések árai: napi 350-500 Ft-ig (+ÁFA) a megjelenés helyétől függően. 2 hónap megrendelésénél 10%, míg 3 hónap megrendelésénél 20% kedvezményt adunk!

Új hirdetés létrehozása

Válasszon számlázási modellt és megjelenési időszakot

Hirdetés-előnézet

PR cikk megjelenések

Lehetőséget biztosítunk PR cikkek megjelentetésére is (most ajándék indulási kedvezménnyel!). Ennek egy vállalkozás számára rengeteg pozitív hatása van:

  1. Javítja a vállalkozás weboldalának elhelyezkedését a keresőkben (SEO);
  2. Megismerteti a vállalkozást az új, leendő ügyfelekkel;
  3. Bizalmat épít a vállalkozás felé;
  4. Információkat oszt meg a leendő ügyfelekkel, így “terelve” a látogatók érdeklődését a vállalkozás felé;
  5. stb…

A PR cikk megrendelésének menete:

  1. Vásároljon meg PR cikk megjelenési lehetőséget;
  2. Kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot a részletek miatt;
  3. PR cikk szövegének és képeinek megküldése kollégánknak;
  4. PR cikk megjelenése az oldalon.

Az egyes PR cikkek megjelenése között minimum 2 napnak kell eltelnie, így ha az Öné előtt már várakozik másik cikk megjelenésre, kollégánk tudatni fogja Önnel a megjelenés dátumát…

25 .400 Ft (ÁFA-val)Kosárba teszem

Top